Wednesday, June 24, 2009

sekarang bere-bere sudah pun genap setahun.
kami semua pun dh abis study. so lepas ni masing sambung belajar degree, ada yang nak keje.
tetapi bere-bere tetap jalan tapi slow la sikit..huhu..
sorry ye y'all.
design yang baru akan kami cuba untuk kami keluar kan.
tetapi buat masa ini kami juga kurang turun ke gigs2 yang sedia ada tapi kami cuba untuk hantar ke
kedai2 yang menjual stuff DIY.
kami ingat nak plan hantar baju ke melaka.
buat masa sekarang datang la ke Supersunday concept store untuk dapat kan tee kami.
hope u'll still support bere-bere and jangan lupa pada bere-bere k..!!
kami just busy dengan study n keje kami.
tanpa korang sape la bere-bere..peace..

Wednesday, June 3, 2009

Event Sana Sini Seni





pada 31 may 2009, kami telah beraksi di event sana sini seni.
agak seronok event ni.
tempat nya selesa dan baik punya.
thanks to the organiser sound machine
korang memang hebat
hope korang wat kat tempat situ lagi.
dan thanks kepada pembeli2 yang telah membeli tee n patung kami yer.
hope korang support lagi bere-bere clothing ini lagi.

Thursday, May 21, 2009

bere-bere name card



our bere-bere bisness card..
is it cool??
huhuhu

Thursday, May 14, 2009

4th design




design cool pix bere-bere
only rm25
available size S,M,L

Get it now!!

Thursday, April 30, 2009

SANA SINI SENI

video
31 May 2009
kami akan berada di Kuala Lumpur pula.
di Chin Woo Stadium Hall
ada event Sana Sini Seni
Banyak clothing label yang akan participate event ini..
if y'all mau beli tee
datang la beramai-ramai
ada band best akan perform nanti
Tiket murah aje..
Jumpa sana ok!!

Tuesday, April 28, 2009

Joe with Disco Dansa


thanks joe coz support lagi bere-bere
nanti kan design baru kami yer..
31 may datang la sana sini seni

Disco Dansa la kau di bilik..
hohoho






edit by apy bere-bere

Monday, April 27, 2009

Kesah Wuhuu 09

Norm bere-bere
Jan bere-bere & JJ thinfatstudio clothing
Pada 26 & 27 bere-bere dan thinfat clothing telah ke WUHUU 09.
Yang telah ke sana untuk bere-bere adalah Norm dan Jan
Untuk thinfatstudio clothing pula JJ the abang hensem..hoho

Ni first time kami ke Perak
siapa yang telah beli tee kami
kami ucapkan terima kasih banyak coz support kami
kami sayang kamu semua
hoho..

mesti korang semua tertanya-tanya kenapa kami satu booth dengan ThinFatStudio Clothing
act di mana ada bere-bere ada lah thinfatstudio clothing
so di mana ada thinfatstudio ada la bere-bere clothing
kami selalu bergerak bersama-sama
JJ kamu adalah abang yang kami sayang!!!
hahahahaha..

So support la our local clothing
terima kasih sesiapa yang telah datang ke Wuhuu09
dan organiser Wuhuu09
dan tidak lupa pada orang2 yang telah membeli kami punya tee

thank you very much!!