Wednesday, June 24, 2009

sekarang bere-bere sudah pun genap setahun.
kami semua pun dh abis study. so lepas ni masing sambung belajar degree, ada yang nak keje.
tetapi bere-bere tetap jalan tapi slow la sikit..huhu..
sorry ye y'all.
design yang baru akan kami cuba untuk kami keluar kan.
tetapi buat masa ini kami juga kurang turun ke gigs2 yang sedia ada tapi kami cuba untuk hantar ke
kedai2 yang menjual stuff DIY.
kami ingat nak plan hantar baju ke melaka.
buat masa sekarang datang la ke Supersunday concept store untuk dapat kan tee kami.
hope u'll still support bere-bere and jangan lupa pada bere-bere k..!!
kami just busy dengan study n keje kami.
tanpa korang sape la bere-bere..peace..

Wednesday, June 3, 2009

Event Sana Sini Seni





pada 31 may 2009, kami telah beraksi di event sana sini seni.
agak seronok event ni.
tempat nya selesa dan baik punya.
thanks to the organiser sound machine
korang memang hebat
hope korang wat kat tempat situ lagi.
dan thanks kepada pembeli2 yang telah membeli tee n patung kami yer.
hope korang support lagi bere-bere clothing ini lagi.

Thursday, May 21, 2009

bere-bere name card



our bere-bere bisness card..
is it cool??
huhuhu

Thursday, May 14, 2009

4th design




design cool pix bere-bere
only rm25
available size S,M,L

Get it now!!

Thursday, April 30, 2009

SANA SINI SENI

video
31 May 2009
kami akan berada di Kuala Lumpur pula.
di Chin Woo Stadium Hall
ada event Sana Sini Seni
Banyak clothing label yang akan participate event ini..
if y'all mau beli tee
datang la beramai-ramai
ada band best akan perform nanti
Tiket murah aje..
Jumpa sana ok!!

Tuesday, April 28, 2009

Joe with Disco Dansa


thanks joe coz support lagi bere-bere
nanti kan design baru kami yer..
31 may datang la sana sini seni

Disco Dansa la kau di bilik..
hohoho






edit by apy bere-bere

Monday, April 27, 2009

Kesah Wuhuu 09

Norm bere-bere
Jan bere-bere & JJ thinfatstudio clothing
Pada 26 & 27 bere-bere dan thinfat clothing telah ke WUHUU 09.
Yang telah ke sana untuk bere-bere adalah Norm dan Jan
Untuk thinfatstudio clothing pula JJ the abang hensem..hoho

Ni first time kami ke Perak
siapa yang telah beli tee kami
kami ucapkan terima kasih banyak coz support kami
kami sayang kamu semua
hoho..

mesti korang semua tertanya-tanya kenapa kami satu booth dengan ThinFatStudio Clothing
act di mana ada bere-bere ada lah thinfatstudio clothing
so di mana ada thinfatstudio ada la bere-bere clothing
kami selalu bergerak bersama-sama
JJ kamu adalah abang yang kami sayang!!!
hahahahaha..

So support la our local clothing
terima kasih sesiapa yang telah datang ke Wuhuu09
dan organiser Wuhuu09
dan tidak lupa pada orang2 yang telah membeli kami punya tee

thank you very much!!

Saturday, April 25, 2009



Event Red, Black, White Charity Event anjuran Management and Science University(MSU),Shah Alam

Kami disebelah meja Freako clothing..
huuhu..
gig ni best..
yang jaga booth masa hari itu apy,fareez n ain..

rugi siapa xdatang..
support la our clothing and music..
thanks for the organiser..

Wednesday, April 15, 2009

3rd design Bere-bere



Malaya Retro - RM 25
Available M only



Bere-bere clothing beach - RM 25
Available M only


mari dapat kan design bere-bere ini..!!
limited !!

Thanks ify


Thanks ify because support our local label bere-bere clothing..hope u still support us..

yeahhh!!


Muda Mudi Malaya

Wuhuu 09


mari lah dapat kan tee bere-bere dan Thin Fat studio clothing di Wuhuu 09 yang akan berlangsung pada 25 & 26 di Kompleks Belia & Sukan Negeri Perak di Ipoh, Perak.

banyak clothing-clothing yang berada di sana. Jgn melepaskan peluang anda.

Kita jumpa di sana ok!!!

Wednesday, April 8, 2009

Friday, April 3, 2009

Love + Couple with bere-bere


Thanks Andy and Ika because support Bere-bere Clothing..
nanti if ada design baru beli la lagi..
hohoho..

Bere-bere in sweet couple..
huhu..

Cik John eerrrkkkkk!!!!

Thursday, April 2, 2009

Karya ilusi


"ilusi"
Karya by naza

Kita tidak akan nampak masa depan kita yang panjang
itu hanya ilusi yg dibawa-bawa mind kita..
kita akan tertanya-tanya
apa yang akan terjadi??
adakah cerah lah masa depan kita??

Tuesday, March 31, 2009

Aku Gong Malaya


this Karya create by jan

"Aku Gong Malaya"

ini adalah karya art anak melayu di bumi malaya ini..
seseorang yang tidak lupa dengan permainan tradisi nenek moyang kita..
Even sekarang adalah zaman moden tapi kita jangan lupa dengan permainan tradisi kita..



BEREBERE..Baik punyaa..


this Karya create by apy..

"Bere-bere....baik punyaa..."

Support la bere-bere clothing..
huhu..
n also support our indie clothing in Malaysia..


Sunday, March 29, 2009

KL Musica 09 part 2




KL Musica 09 part 2

Farez,ain, n apy telah menghadiri gig Musica ini..
rugi siape yang xpegi...
peace..
thanks yang telah beli baju kami..
peace..=)

Friday, March 27, 2009

Gig ARTKAMI SOULFEST (cancel)



Kami akan ke gig ini..
huhu..
mari2!!!
beli baju bere-bere jom..
datang la gig ni


*ala.. xbest la..
gig ni lak cancel..
aduhh,,

Monday, March 23, 2009

Thanks Joe


thanks joe coz beli tee kami..
beli lagi tau..
haha..
joe n the geng..belah kanan..

Sunday, March 22, 2009

Gig Rock O Mania...


datang la beramai-ramai..
kami akan berada di sana
Bere-bere clothing akan mengsale kan tee disan..

gig goodness



thanks to all..
coz beli tee kami...
nanti kita jumpe gig akan datang k..!!


Monday, March 9, 2009

Promo new design



coming soon!!
new design will out..


Saturday, February 28, 2009


thanks kepada semua org yg telah datang
and membeli baju bere-bere..

Monday, February 23, 2009

Dapatkan baju bere-bere di SuperSunday Concept store


Dapat kan Bere-bere clothing di kedai
The SuperSunday Concept Store
NO. 4 monorail station,
Bukit Bintang,
Jalan Sultan Ismail
55100 Kuala Lumpur.


Dapatkan tee bere-bere di situ k!!!

ym kami!!

for more information you can add us and ym us anytime and any where

ym: fareez - extra_butane@yahoo.com
apy - apy_10@yahoo.com
jan - jan_zan2003@yahoo.com
naza - mohdnazarikh@yahoo.com

Wednesday, February 11, 2009

indie blast gig


15 feb 2009..
gig seremban at terminal 2,bistro and pub seven,
kami akan sale kan baju kami di sana....

gig between love and hate

Pada tarikh 14 feb 2009 kami akan ke melaka
gig between love and hate
banyak juga line up yang akan perform
seperti The Times, Bittersweet, Restraint, and many more
kami akan sale kan baju kami di sana
so wait for us!!
datang la beramai-ramai!!


Saturday, January 31, 2009

3rd design coming soon


kami sedang usaha kan design yang baru...
so tunggu k..


wweeeeeeee!!!!!


kali ni just 6 design only will kebabom..
huhu...
and just 1 design for the girl...
so kami buat limited..
siapa cepat dia dapat


singgah la ke myspace kami yerr

www.myspace.com/berebereartanakmelayu

Thursday, January 29, 2009

dapat baju 1st edition

jan

fareez,apy,norm,naza

click2 picture masa baju dah siap..
saje testing
happy go lucky beb..

Wednesday, January 14, 2009

2nd sales..

For our 2nd sale was release 14 oct 2008...check it out this..still available


bere-bere sempoi - RM 28 (white,cream)


bere-bere chenta malaya - RM 28 (black,white)

bere-bere disko dansa - RM28

bere-bere senyum selalu -RM 28

bere-bere world - RM 28 (black, white)


bere-bere muda mudi malaya - RM 28 (white,black)

bere-bere official - RM 28

bere-bere tangan - RM 28

For girl...check it out this...

bere-bere cuk cuk bam - RM 35 (pink,green,black)

bere-bere konspirasi - RM 35 (pink,green)


bere-bere trumpet - RM 35 (grey)

bere-bere official -RM 35